Geen producten (0)

Even voorstellen

Even voorstellen

Een inkijkje in ons gezin met zes kinderen,

 

Ons gezin bestaat uit Luna (15), Jade (13), Lilly (6), Jace (3, bijna 4) en de tweeling Anna en Sophie (1). Daarnaast heb je nog mijn vriend Roy (papa van de jongste 4) en mijzelf (Ilse) beiden 35 jaar jong. Naast alle kids hebben we ook nog 3 katten rondlopen en 4 goudvissen , Al met al een drukke boel.  

Mijn vriend werkt in de ICT en ik werk part-time bij Center Parcs en heb mijn eigen webshop in kraamgeschenken. Zo ben ik de meeste tijd bij de kinderen en in de avond uren zit ik meestal achter mijn laptop nieuwe ontwerpen te maken of ik ben aan het bedrukken voor klanten. Daarnaast probeer ik ook nog wekelijks een blog te publiceren over het reilen en zeilen van ons gezin. 

Grotere gezinnen komen weer steeds meer voor en wij draaien er inmiddels onze hand niet meer voor om,

Via het bloggen hoop ik andere mama's ook te zeggen dat het af en toe echt niet erg is als er een keer geen verse prak op tafel staat of dat de was er alweer veeeeels te lang staat op te stapelen. Want wat is er nu belangrijker? Aandacht voor de kinderen of je kleding perfect gesorteerd op kleur in de kasten? Dit had ik voor mijn kids namelijk wel, nu sta ik al te juichen als het uberhaupt in de kasten ligt. 

Luna en Jade

 

Mijn oudste twee dochters zitten inmiddels op de middelbare school en zijn in het weekend vaak bij hun vader , Wij zijn gescheiden toen Luna en Jade nog heel jong waren. Ik was 19 toen ik Luna kreeg en anderhalf jaar later kwam daar Jade bij, Helaas doordat we in de tussentijd ook volwassen waren geworden, zijn we erachter gekomen dat we alles behalve bij elkaar pastte.

Mijn jongste kinderen heb ik samen met Roy met wie ik alweer bijna 10 jaar samen ben, niet getrouwd, wel samenwonend. Trouwen hoeft van ons niet zo op dit moment, maar wie weet wat de toekomst ons nog brengt. 

Lilly

 

Tussen al het huiswerk van de oudste door is Lilly dit schooljaar begonnen in groep 3 en begint nu net met lezen en schrijven. Ze is er trots op dat ze net als haar oudere zussen huiswerk meekrijgt. 

Jace

 

Jace wordt in December 4 en begint begin November te wennen op school, daarnaast heeft hij ook 2 dagen in de week Logopedie omdat er bij hem een productieve TOS is vastgesteld. Tot zijn 3e zei hij niet meer dan papa, mama en uhhh. (willen jullie hier meer over lezen, over het traject wat wij bewandeld hebben, laat dan vooral een comment achter). De laatste testen waren zo goed dat hij op het reguliere onderwijs kan starten. 

De Twins

 

En dan hebben we nog de twee kleinste druktemakers, met nadruk op druktemakers!, de tweeling Anna en Sophie. Als een complete verrassing kwamen zij vorig jaar in ons leven. Toen ik zwanger bleek te zijn was dit even slikken, we hadden tenslotte al 4 kids, Al snel waren we aan het idee gewend dat er een 5e bij kwam. en vol goede moed gingen we naar onze eerste afspraak bij de verloskundige. Het standaard intake gesprek volgde en omdat zij 3 van de 4 bevallingen bij mij thuis hebben begeleid waren we ook niet geheel onbekend. De echo volgde, je ligt daar met je buik bloot, koude gel, een nerveuze man aan je zijde en een verloskundige die een beetje benauwd keek. Mijn eerste angst was dat het hartje niet klopte, (voordat ik zwanger raakte van Lilly heb ik 3 miskramen doorstaan) . We hoorden een hartje kloppen en nog één en nog één. Een drieling!!!!!!!!!!! Ik viel bijna van de tafel en Roy lag zowat op de grond. Al snel begon de verloskundige serieuzer te kijken en vertelde ons dat het derde vruchtje er niet goed ontwikkeld uitzag. De andere twee hartjes waren continu en sterk te horen. Ze verwees ons door naar het Maasstad Ziekenhuis voor een tweede echo. Daar zaten we dan op de terugweg in de auto, tranen nader dan het lachen en als we lachten dan was het van de nerveusiteit. Pas de volgende week konden we terecht voor de echo. Met een knoop in mijn maag ging ik op de tafel liggen. De gynecoloog viel gelijk met de deur in huis, het derde vruchtje was afgestoten. Maar de tweeling (inmiddels 12 weken zwanger) daarentegen groeide goed door. Met een dubbel gevoel stapte ik van de tafel, blij dat de tweeling het  zo goed doet en verdrietig om het derde vruchtje die als verrassing verstopt zat, maar zo welkom was geweest als het hartje wel geklopt had. 

Vragen?

 

Willen jullie meer weten over de tweelingzwangerschap, laat een comment achter en ik ga er een andere keer wat uitgebreider op in. Ik heb me tijdens mijn zwangerschap ook suf gezocht naar informatie en verhalen over tweelingzwangerschappen.

Tot zover mijn eerste blog, willen jullie meer weten volg ons dan ook op Instagram via @Lillaby84 , naast de nieuwste producten geef ik af en toe ook een inkijkje achter de schermen en van ons gezin.

Groetjes Ilse

 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

 

Facebook Pinterest